Connect with us
Publicitate

Social

S-a dat drumul la programările pentru vaccin: mii de locuri libere la Brașov, Săcele, Codlea și Zărnești

Avatar

Publicat

pe

Peste 5,500 de locuri libere pentru vaccinare sunt disponibile miercuri, pe platforma de programare, în noile centre ce vor fi deschise în județul Brașov: cele două fluxuri noi de la SPLT din Str. Gloriei Nr.13 Brașov, la Codlea, Zărnești și Săcele. Programările se pot face începând cu 15 februarie și până în 6 martie.

La ora redactării materialului, cele mai multe locuri disponibile, 2.063, sunt la SPLT Brașov din Str. Gloriei 13, unde s-au pus în funcțiune două noi puncte de vaccinare. Sunt disponibile câte 120 de locuri pe zi.

1.189 de locuri libere sunt la Zărnești – Clubul Pensionarilor Ciucaș, pentru aceeași perioadă, aici fiind disponibile câte 60 de locuri pe zi.

Publicitate

Centrul de vaccinare de la Policilnica Municipală din Săcele are 1.128 de locuri libere, cu o capacitate tot de 60 de locuri pe zi.

Și la Codlea, în centrul din Sala de Sport a Școlii Gimnaziale Nr.3 erau 1.172 locuri libere. Și aici vă capacitatea este de 60 locuri pe zi.

Publicitate

Instituția Prefectului Brașov anunța marți punerea în funcțiune a cinci noi fluxuri de vaccinare, în trei centre: două noi fluxuri la Brașov, în SPLT din Strada Gloriei Nr.13 , unul la Zărnești în Clubul Pensionarilor Ciucaș, la Codlea în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale Nr.3 iar al cincilea la Săcele, la Policlinica Spitalului Municipal.

Autoritățile anunțau în urmă cu câteva zile debutul vaccinării populației cu vaccinul AstraZeneca, în data de 15 februarie, pentru persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani.

Autoritățile precizează că înscrierea pentru vaccinare se va putea realiza începând de miercuri, 10 februarie, și se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice, vârstnici peste 65 de ani și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale.

Publicitate

Modalitățile de programare la vaccinare sunt aceleași, atât prin intermediul platformei electronice, medicul de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021. 414.44.25.

Centrele noi de vaccinare din județul Brașov

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>