Connect with us
Publicitate

Eveniment

S-a ales cu o fractură după ce s-a prăbuşit la canionul 7Scări. Totul din dorinţa de a realiza o fotografie deosebită

Publicat

pe

Astăzi, o turistă aflată în excursie la canionul 7 Scări din Braşov a căzut de pe platform numărul 2, suferind o fractură de maleolă. A fost nevoie de intervenţia promptă a Serviciului Judeţean Salvamont Braşov şi a unui echipaj SMURD pentru ca victima să fie recuperată din apa rece, unde a rămas în imposibilitate de a se mişca după ce a căzut în gol.

Publicitate

Şi totul, din dorinţa de a prinde un unghi deosebit pentru realizarea unei fotografii.

Dar iată cum prezintă Serviciul Salvamont Braşov întregul film al acţiunii din urmă cu câteva ore: „Marti! 3 ceasuri rele? O clipa de neatentie si o zi placuta de vacanta se poate transforma in cosmar. In incercarea de a prinde un unghi deosebit pentru poza, <<victima>> s-a prabusit de pe platforma a 2-a din canionul 7 Scari.

Daca pentru noi o adiere din canion si ceva apa rece in bocanci fac parte din rutina zilnica, amplificati acesti factori pentru cineva aflat in trauma (fractura maleola dreapta – diagnosticul va fi confirmat final la spital), aflat in apa si cu haine de plimbare in oras.

Publicitate

Multumim personalului parcului de aventura 7Scari pentru sprijinul in transportul <<motorizat>> al echipei, colegului Daniel de la Salvamont Mun. Brasov (s-a nimerit si el pe acolo), si nu in ultimul rand SMURD pentru efortul depus de a ajunge cu ambulanta cat mai sus. Altfel actiunea s-ar fi prelungit prin transportul <<la mana>> al pacientului”.

foto: Serviciul Judeţean Salvamont Braşov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes