Connect with us
Publicitate

Eveniment

S-a aflat cauza din care sute de peşti au murit pe râul Olt, în apropiere de Făgăraş. Nivelul apei a crescut cu aproape un metru într-o zi

Publicat

pe

Reprezentanții Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Făgăraș au postat pe pagina de socializare rezultatele analizelor probelor de apă, prelevate de SGA Brașov în data de 01.08.2022, privind mortalitatea piscicolă, pe râul Olt, în zona Făgăraşului, transmite fagarasultau.ro.

Publicitate

Concluzia specialiștilor de la SGA Brașov, în urma analizei apei în laborator, este că cităm: „creșterea cantității materiilor totale în suspensie și a concentrațiilor indicatorilor de calitate analizați în apa râului Olt, s-a produs pe fondul viiturii înregistrate în data de 31.07.2022, în secțiunea Podu Olt, cu o creștere a nivelului apei de 74 cm în 24 de ore. Aportul principal a fost adus de râul Negru, care în secțiunea Reci a avut o creștere a nivelului apei de 60 cm în 24 ore.

În data de 1 august 2022, râul Olt, în secțiunea Hoghiz a înregistrat o creștere a nivelului apei de  100 cm în 24 ore“.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes