Connect with us
Publicitate

Eveniment

Rudele soților măcelăriți anul trecut la Bran fac dezvăluiri incredibile: „Tatăl criminalului m-a amenințat că o să ajung lângă fratele meu”. Război pentru 15 cm de pământ

Publicat

pe

Publicitate

O crimă de o cruzime rară, petrecută pe 16 ianuarie 2023, a șocat micuța comunitate din satul Șimon, comuna Bran. Soții Alexandra și Nicu Pepene au fost găsiți într-o baltă de sânge în propriul lor dormitor. Ioan Pepine i-a ucis în urma unei neînțelegeri legate de hotarul dintre gospodăriile lor.

În timp ce criminalul se află în închisoare, iar victimele sale își dorm somnul de veci în cimitirul din satul Șimon, războiul pentru cei doar 15 cm de pământ este dus mai departe de familiile acestora, atât în instanță, cât și în afara ei. Fratele tânărului ucis a făcut plângere la poliție, după ce tatăl criminalului l-ar fi amenințat cu moartea.

Bărbatul ucis avea 38 de ani și lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, la punctul de lucru din Moieciu, iar soția sa, Alexandra, avea 32 de ani și era asistentă medicală la secția de oncologie a Spitalului de Copii din Brașov. Alexandra și Nicu se căsătoriseră cu doar câteva luni în urmă.

Cel care le-a luat viața a fost chiar vărul lui Nicu, Ioan Pepine, care era le era și vecin. Cei doi se judecau pentru hotarul dintre gospodăriile lor.

Publicitate

Criminalul voia ca soții Pepene să își mute gardul cu 15 centimetri, astfel încât grădina lui să fie mai mare cu o palmă. În timp ce familia victimelor nu are nicio îndoială că oribila crimă a avut loc pe fondul acestui conflict, ucigașul nu a vorbit nici măcar în fața judecătorilor despre ceea ce l-a împins să ia cu o asemenea cruzime două vieți nevinovate.

Fratele celui ucis cu sânge rece spune că victima nu voia nici un centimetru în plus de la criminal

”Între ei doi nici măcar nu au fost certuri mari. Au fost discuții și au deschis proces ca să se stabilească prin lege hotarul. Fratele meu nu voia nici un centimetru de la criminal, dar nici nu avea de ce să îl lase să își pună unde vrea el gardul.

Fratele meu avea materialul pentru gard cumpărat de doi ani, voia sa îl facă din fier. Există și acum un gard, dar este de lemn, este stricat și putred, făcut de foarte mulți ani.

Criminalul voia să mute gardul pe proprietatea fratelui meu, nu să îl facă exact unde este acum”, a spus, pentru Gândul, Cristi Pepene, fratele lui Nicu.

Deși fâșia de pământ care nu are mai mult de 15 cm a fost pătată cu sângele a doi tineri, moartea acestora a ascuțit securea războiului, pe care tatăl criminalului nu ar vrea cu niciun chip să o îngroape.

La mai mult de un an de când Alexandra și Nicu au fost uciși, lupta pentru granița celor două proprietăți continuă și în instanță, dar și în afara ei.

Fratele bărbatului ucis spune că tatăl criminalului l-a amenințat cu moartea

”Casa fratelui a rămas în grija mea, iar pentru gardul pentru care a fost cearta este un proces pe rol la judecătorie, deschis de fratele meu înainte de tragedie. Acum, nici taică-su nu vrea să refacem gardul exact așa cum este în prezent, dar în privința asta există acte pe acele proprietăți, nu trebuie ceartă sau crimă.

Nu mi se pare corect să le dăm un teren pe care fratele meu avea acte, mai ales acum după ce au făcut ce au făcut, cum am putea să îi lăsăm să facă ce vor ei, atât timp cât sunt acte doveditoare și există lege pentru asta?”, a spus fratele lui Nicu Pepene.

Mai mult, acesta susține că tatăl criminalului l-ar fi amenințat cu moartea, iar în urma acestei acțiuni de intimidare a făcut plângere la poliție.

”M-a amenințat că o să ajung lângă fratele meu și că mă aranjează el. Nu știm sigur, dar credem că el cu taică-su au plănuit totul și sunt sigur că taică-su a fost complice.

Ca să ucizi două persoane este greu, mai ales că s-au luptat, pentru că au fost urme de luptă și pe corpul criminalului. Taică-su cum a putut să îl țină ascuns în pod și să îi spele urmele de sânge fără sa intre ca și complice?”, spune Cristi Pepene.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes