Connect with us
Publicitate

Social

OFICIAL / Anunţ de la ROMATSA! Aeroportul Braşov se va deschide pe 15 iunie. Ce tarife va percepe şi ce program de funcţionare va avea

Publicat

pe

Conform informațiilor publicate oficial de ROMATSA, Aeroportul Brașov va putea începe să funcționeze la data de 15 iunie 2023. În documentul de 39 de pagini care a fost analizat de BoardingPass.ro, se regăsesc detalii și hărți cu procedurile necesare atât companiilor aeriene cât și altor părți interesate.

Aeroportul Brașov va avea codul ICAO „LRBV”. Programul zilnic al aeroportului va fi între orele 07:00 și 19:00, iar tarifele aeroportuale vor include o taxă de aterizare de 3,20 euro pe tonă, o taxă de iluminare de 1,80 euro pe tonă și o taxă de staționare de 0,10 euro pe tonă pe oră. Documentul publicat de ROMATSA include procedurile de decolare și aterizare și descrierea spațiului aerian din jurul aeroportului.

Prima serie de zboruri către și de la Aeroportul Brașov este programată pentru data de 15 iunie 2023 de către operatorul Dan Air, pe ruta Brașov-Nuremberg (Germania). În aceeași săptămână, compania aeriană românească va inaugura alte șapte rute către și de la Brașov.

De asemenea, din data de 16 iunie 2023, vor decola și primele zboruri charter către destinații din Turcia și Grecia. Wizz Air, compania aeriană low-cost, va inaugura și ea două noi rute, Brașov-Londra Luton și Brașov-Dortmund, în lunile august și septembrie ale anului 2023.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Observator

    6 mai, 2023 at 3:16 pm

    Am cautat in toate sectiunile Romatsa dar nu am gasit nicaieri documentatia amintita despre aeroportul Brasov pe care as fi vrut s-o citesc si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes