Connect with us
Publicitate

Social

Românii au început să strângă ajutoare pentru vecinii din Ucraina. Și la Brașov se deschid centre de colectare a donațiilor

Publicat

pe

Publicitate

Brașovenii care vor să dea o mână de ajutor ucrainenilor afectați de războiul declanșat de Rusia au ocazia să facă donații la centre de colectare deschise de câteva organizații non guvernamentale.

Voluntarii Kastel Youth Hub – Brașov au anunțat pe pagina oficială de facebook că începând de astăzi îi așteaptă pe brașoveni să doneze din puținul lor pentru vecinii ucraineni.

„Începând de astăzi , ne alăturăm vecinilor din Ucraina prin colectarea de APĂ, Conserve, alimente neperisabile, produse de igienă, pături, perne și haine (obligatoriu etichetate pe vârste și mărimi). In caz de nevoie trecem online total cu meditațiile și putem caza în centru la nivel de campare interioara 20 persoane. Atenție! Colectam inclusiv mâncare pentru Câini și Pisici”, au anunțat voluntarii organizației.

Donațiile vor fi colectate la centrul Kastel Youth Hub – Brașov, din strada Lotrului, numărul 14. Informații suplimentare pot fi găsite AICI.

Publicitate

Și Organizația Trebuie Fetești a demarat o campanie amplă de colectare de donații pentru poporul ucrainean. Vor fi deschise puncte de colectare în Baia Mare, Bistrița Năsăud, Brașov, București, Cluj Napoca, Fetești, Târgu-Mureș și Sibiu.

În orașul de la poalele Tâmpei vor putea fi făcute donații duminică, începând cu ora 19.00, la adresa Strada Poarta Schei, numărul 33.

„Dacă doriți să vă implicați și în acest proiect, vă rugăm să ne sprijiniți în demersurile noastre. Săptămâna viitoare luni ne propunem să mergem cu primul transport umanitar la Punctul de Trecere Vamală din Sighetul Marmației și Vama Siret cu ajutoare și să le împărțim persoanelor care au nevoie urgentă de sprijinul nostru. Dorim să venim în sprijinul lor cu: alimente neperisabile ( conserve, biscuiți, cornuri, pâine ambalată feliată, margarină, etc), medicamente de primă necesitate, produse de igienă, scutece copii, lapte praf, apă îmbuteliată, pături”, scriu voluntarii pe pagina lor de facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Șerban

    1 martie, 2022 at 9:43 pm

    Am niste saltele disponibile, din acelea umplute cu vatelină, aproape noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes