Connect with us
Publicitate

Fapt divers

„România sălbatică”, documentarul realizat de doi braşoveni, intră din septembrie în cinematografe

Publicat

pe

„România sălbatică”, amplu proiect documentar semnat de Dan Dinu şi Cosmin Dumitrache, premiat de publicul ediţiei de anul acesta a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), va fi lansat în cinematografele din ţară pe 17 septembrie.

Cu trei zile înainte de lansare, pe 14 septembrie, va avea loc o proiecţie specială în avanpremieră, în reţeaua Cinema City, unde va putea fi vizionat, de la ora 19:30, concomitent, în 20 de oraşe din ţară: Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Bucureşti, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

La finalul proiecţiei-eveniment va fi difuzat, în exclusivitate, un making-of, prin intermediul căruia publicul va putea intra în culisele producţiei celui mai mare documentar despre natura din ţara noastră, anunţă distribuitorul, Transilvania Film.

Premiera de gală, în prezenţa întregii echipe, va avea loc pe 15 septembrie, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Bucureşti, de la ora 19:30. Proiecţia documentarului va fi însoţită şi de un recital al Bucharest Film Orchestra, prima şi singura orchestră dedicată muzicii de film din ţară, dirijată de maestrul Tiberiu Soare. Biletele vor fi puse în vânzare prin Eventbook şi vor fi disponibile începând cu 1 septembrie.

Publicitate

Povestea celui mai amplu, complex proiect de film documentar despre România este narată de actorul Adrian Titieni, iar coloana sonoră e semnată de compozitorul Alexei Ţurcan. Piesa centrală a filmului România Sălbatică este completată de vocea Mădălinei Pavăl, care a adus folclorul din Bucovina pe ritmuri moderne în mainstream.

Sursa foto: Dan Dinu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes