Connect with us
Publicitate

Fapt divers

„România Sălbatică”, celebrul documentar realizat de doi braşoveni, va continua. Va avea o nouă producție video, dar și o aplicație

Publicat

pe

Publicitate

„România Sălbatică”, proiectul care la acest moment cuprinde un album foto și un film documentar despre natura din țara noastră continuă cu lansarea în curând a unei producții video despre cum a fost realizat documentarul.

„Primul lucru pe care vrem să îl facem este să lansăm un film documentar care să spună, de fapt, povestea filmului, cu aventurile din teren, cu ce s-a întâmplat pe acolo, cu toate provocările pe care le-am avut. Foarte multă lume ne-a întrebat cum a fost și atunci ne-am gândit că e oportun să le povestim oamenilor. Este un film care durează cam o oră și 45 de minute, și care o să fie lansat pe platforma TIFF Unlimited. Oricine poate intra acolo, își poate face un cont și imediat poate să vadă filmul”, a explicat unul dintre autorii poveștii România Sălbatică, Dan Dinu.

Următorul pas pentru promovarea proiectului este lansarea aplicației România Sălbatică, un instrument educațional cu ajutorul căruia informațiile despre ariile protejate din țara noastră vor fi mult mai accesibile celor pasionați de natură, potrivit radiobrasovfm.ro.

Reamintim că, timp de 11 ani, fotografii Dan Dinu și Cosmin Dumitrache au străbătut țara pentru a surprinde cele mai frumoase imagini cu natura țării noastre, care au dus apoi la realizarea documentarului România Sălbatică.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes