Connect with us
Publicitate

Fapt divers

România plăteşte 10 milioane de euro pentru a fi promovată de influenceri străini

Publicat

pe

Influencerii străini care vor promova turistic România în reviste și publicații din străinătate vor primi 10 milioane de euro din partea țării noastre, contractul fiind deja semnat vineri.

Publicitate

Secretarul de stat în Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Csilla Hegedus, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare, că a fost încheiat contractul de promovare culturală de circa 10 milioane de euro prin care vor fi aduşi influenceri străini în România pentru a fi promovată turistic ca destinaţie culturală în reviste şi publicaţii din străinătate, printre care şi National Geographic, transmite adevarul.ro.

„Este proiectul nostru România Atractivă, cel mai mare proiect de restaurare şi punere în valoare a patrimoniului cultural al României, din care restaurăm 240 de obiective şi promovăm alte 700. Am semnat şi contractul de promovare în valoare de aproape 10 de milioane de euro, este cel mai mare proiect de promovare culturală a României şi pe lângă realitate vizuală, pe lângă prezentarea vizuală în mod interactiv al acestor situri, vrem ca şi National Geographic şi toate publicaţiile de marcă din Europa şi nu numai să scrie despre ce avem noi aici în ţară şi ce avem aici în Satu Mare. Motiv pentru care vom aduce inclusiv influenceri din străinătate ca să scrie despre noi, pentru că noi ştim că avem aceste valori extraordinare, dar altcineva nu va şti decât dacă se vorbeşte despre acest lucru”, a declarat Csilla Hegedus.

Proiectul prevede promovarea mai multor obiective culturale şi turistice din România în străinătate.

Publicitate

Spre finalul anului trecut, un videoclip realizat de cunoscutul regizor TV Charlie Ottley pentru promovare a României în Europa a fost postat pe YouTube și difuzat pe BBC World News.

Campania realizată de Charlie Ottley în România cuprinde 4 clipuri: One Country, Discover Romania’s Cities, Discover Romania’s incredible History și Romania – nature and adventure. În cel de-al doilea film sunt prezentate cine orașe ale țării: Craiova, Brașov, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes