Connect with us
Publicitate

Sport

Rezultate de excepţie pentru un culturist din Braşov. Este campion balcanic şi medaliat cu bronz la „europene”

Publicat

pe

Campion balcanic, medaliat cu bronz la Campionatele Europene și unul din favoriți la medalie la Campionatele Mondiale de Culturism și Fitness. Sunt doar ultimele rezultate obținute de sportivul brașovean, Ionuț Caracudă, în ultimele săptămâni.

Publicitate

Pasionat de body building încă de tânăr, Ionuț și-a construit o carieră frumoasă, presărată cu numeroase titluri de campion național și rezultate importante la competiții internaționale. Ajuns la o vârstă frumoasă, 54 de ani, brașoveanul continuă încă să fie un exemplu pentru cei mai tineri, arătându-le că poți reuși lucruri frumoase indiferent de câte primăveri ai.

Astfel, la începutul lunii septembrie, Ionuț Caracudă a devenit campion balcanic la categoria Masters +50 ani – 80 kg în întrecerea ce a avut loc la Drobeta Turnu Severin. Apoi, la câteva săptămâni distanță, sportivul de la poalele Tâmpei a participat, alături de lotul național al României, la Campionatele Europene de Culturism și Fitness, desfășurate la Santa Susanna, în Spania. Competiție unde a obținut medalia de bronz la categoria sa, ajutând astfel echipa națională să ocupe același loc în clasamentul pe națiuni.

Au fost două competiții foarte dificile, unde am avut adversari foarte bine pregătiți. Mă bucur foarte foarte mult că am reușit să obțin două rezultate frumoase, pentru Brașov și pentru România. Nu a fost ușor deloc, pentru că veneam după o perioadă atipică, în care pregătirea a fost altfel din cauza pandemiei de coronavirius. Dar, cu multă pasiune, dorință și ambiție, am reușit”, a spus Ionuț Caracudă.

Publicitate

Brașoveanul se pregătește intens pentru cea mai importantă competiție din 2020, Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, care este programată în perioada 5-8 noiembrie tot la Santa Susanna, în Spania. „Va fi o întrecere foarte dificilă, cu o concurență pe măsură. Vor fi prezenți cei mai buni sportivi din lume, toți dorind să arate că sunt cei mai buni. Dar, cu o pregătire adecvată și cu multă concentrare, sunt sigur că pot reuși un rezultat foarte bun”, a mai adăugat Ionuț.

Antrenor personal și instructor sportiv, Ionuț Caracudă îi sfătuiește pe toți tinerii să facă sport, indiferent de disciplină: „Sportul înseamnă sănătate, energie, viață. Sportul te modelează ca om și îți oferă un stil de viață sănătos, indiferent de vârstă. Fie că mergi la sală, că faci un sport de performanță sau pur și simplu alergi seara în parc sau în jurul blocului, este important să o faci. Și să nu renunți. Iar când mai pui pasiune și ambiție, rezultatele vor fi uimitoare”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes