Connect with us
Publicitate

Social

Revolta anticomunistă din 15 noiembrie 1987, marcată la Braşov cu lasere pe Tâmpa şi în Piaţa Sfatului

Publicat

pe

Braşovul va marca şi în acest an revolta anticomunistă din 15 Noiembrie 1987, când muncitorii de la „Steagu’ Roşu” (fabrica de autocamioane) au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva regimului comunist.

Publicitate

Pentru a putea organiza o serie de evenimente, Asociaţia „15 Noiembrie 1987” Braşov va beneficia de o finanţare de la bugetul local în valoare de 200.000 lei, din care 100.000 lei se virează asociaţiei, iar 100.000 lei vor fi folosiţi de Primăria Braşov pentru asigurarea bunurilor şi serviciilor necesare derulării evenimentelor, anunță Bună Ziua Brașov.

Printre altele, pentru a marca revolta muncitorilor pe Tâmpa şi în Piaţa Sfatului vor fi proiecţii laser cu mesaje comemorative. De asemenea, va fi un dineu comemorativ cu membrii Asociaţiei „15 Noiembrie 1987” Braşov şi invitaţii speciali participanţi la evenimentele comemorative, un concert al artistului Alexandru Andrieş  şi Crosul 15 Noiembrie, ediţia a XXXIII-a.

Un concert Alexandru Andrieş – braşoveanul care, în anii ’80 a compus şi interpretat melodii manifest la adresa regimului communist se va desfăşura în Clubul Rockstadt.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes