Connect with us
Publicitate

Turism

Revelion de aproape 2.500 de euro, în Poiana Brașov. Hotelierii de la munte au scos pe piață pachetele pentru sărbătorile de iarnă

Publicat

pe

Publicitate

Nici nu s-a încheiat sezonul vacanțelor că deja românii își fac planuri pentru sărbătorile de iarnă. Hotelierii de la munte au scos pe piață pachetele pentru Crăciun și Revelion, iar prețurile sunt destul de piperate. La unele hoteluri din Poiana Brașov, de exemplu, sejurul pentru vacanța de anul nou ajunge la aproape 2.500 de euro. În acest tarif, oaspeții au incluse mesele festive, petrecerile, dar și accesul la piscină și SPA.

La hotelurile din stațiunile montane telefoanele au început să sune odată ce administratorii unităților de cazare au scos pe piață pachetele pentru Crăciun și Revelion. Românii care vor să petreacă sărbătorile în Poiana Brașov ar trebui să înceapă să pună bani deoparte de pe acum dacă vor să își rezerve o cameră. La un hotel de patru stele din stațiune, turiștii beneficiază de reduceri super early booking, de până la 15%, dacă achită pachetul integral până la finalul lunii septembrie.

„Am păstrat tarifele anului trecut, dar oferim mai multă diversitate, în ideea că vom avea atât la Crăciun, cât și la Revelion patru nopți magnifice, cu seri tematice. La Crăciun avem de la 595 de euro, pe sejur, de persoană, iar la Revelion de la 995 de euro. Petreceri tematice pentru copii, cu personaje și un festin culinar”, a declarat Bianca Socol, front office manager.

Oaspeții se vor putea caza în camere cochete, cu priveliște spre masivul Postăvarul. Zona de SPA va fi deschisă în permanență pentru cei care caută relaxare, iar cei care vor dori să se bălăcească vor putea face asta în piscina semi olimpică. Atunci când nu vor fi pe pârtie, turiștii vor avea parte de activități în hotel, iar petrecerile nu vor lipsi de la nicio sărbătoare.

Publicitate

Cei care vor să petreacă sărbătorile de iarnă în stațiunile renumite de la munte trebuie să își stabilească un buget generos. De exemplu, pachetele de Revelion în Poiana Brașov ajung până la 2350 de euro, la un hotel de patru stele. În jur de 1900 de euro va costa vacanța de anul nou la o unitate de cazare din Azuga, iar la Sinaia sejurul pentru noaptea dintre ani ajunge la 1845 de euro.

PACHETE PENTRU SĂRBĂTORILE DE IARNĂ

Hotel 4 stele, Poiana Brașov

  • Crăciun – de la 970 de euro/cameră dublă/3 nopți până la 1400 euro/cameră/4 nopți
  • Revelion – de la 1700 euro/cameră dublă/4 nopți până 2350 euro/apartament/4 nopți

Hotel 4 stele, Azuga

  • Crăciun – de la 1200 de euro/cameră dublă/4 nopți până la 1400 euro/apartament/4 nopți
  • Revelion – de la 1600 de euro/cameră dublă/4 nopți până la 1900 de euro/apartament/4 nopți.

Hotel 4 stele, Sinaia

  • Crăciun – de la 1000 de euro/cameră dublă/4 nopți până la 1400 euro/apartament/4 nopți
  • Revelion – de la 1510 euro/cameră dublă/5 nopți până la 1845 euro/apartament/5 nopți

Inclusiv Predealul este una dintre stațiunile preferate de turiști pentru vacanțele de iarnă. Toate cele 18 camere ale unui hotel boutique de trei stele au fost deja ocupate pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Cei care se vor caza aici de Crăciun vor plăti 3350 de lei pentru un sejur de trei nopți, iar aceeași vacanță de Revelion va costa 4350 de lei.

Cu multe surprize sunt așteptați și oaspeții care vor ajunge de sărbători la un hotel de 4 stele din Predeal. Pe lângă camerele și apartamentele generoase, turiștii vor avea acces gratuit la saună, salină, piscina exterioară, dar și la cele două jacuzzi-uri exterioare cu apă încălzită.

„Pachetele noastre, pentru camera dublă, pornesc undeva de la 3000 de lei, pe sejur trei nopți, de persoană, pentru Crăciun, iar 3675 de lei de persoană pentru Revelion. Vom avea cazare cu demipensiune. Cină pentru serile suplimentare, cina festivă din noaptea de Revelion, cu invitați surpriză și brunch pe data de întâi”, a spus Ana Maria Săndulescu, managerul hotelului.

În cele mai multe unități de cazare, gradul de ocupare este încă mic pentru că majoritatea pachetelor au fost scoase pe piață de cel mult două săptămâni. Dar hotelierii se așteaptă ca în scurt timp să rezerve toate camerele pentru perioada Crăciunului și a Revelionului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes