Connect with us
Publicitate

Economic

Retailerul german Kik vrea să deschidă primul magazin din Brașov

Publicat

pe

După ce a deschis două magazine în Auchan, colaborarea dintre Nhood – administratorul magazinelor și germanii de la KiK se extinde la 4 noi centre comerciale: Craiova – 550 de metri pătrați, Cluj-Napoca – 605 de metri pătrați, Constanța – 567 de metri pătrați și Pitești Găvana – 605 de metri pătrați. Unitățile se vor deschide până la finalul acestui an. În perspectivă, planul de expansiune vizează încă trei unități din București, Oradea și Brașov, pentru care negocierile sunt avansate.

Astfel, primul magazin KiK din rețeaua centrelor comerciale Auchan a fost deschis în octombrie 2020, în Timișoara Șagului, pe o suprafață de 636 de metri pătrați, urmat de magazinul de la Satu Mare, deschis în iulie anul acesta, pe o suprafață de 550 de metri pătrați, conform Economedia.ro.

„În contextul provocator în care ne aflăm, este foarte important pentru noi să găsim parteneri strategici, orientați către nevoile clienților și către îndeplinirea obiectivelor, așa cum este Nhood. Suntem convinși că acesta este doar începutul unei frumoase colaborări, cu ajutorul căreia vom ajunge tot mai aproape de clienții KIK din toată țara. Avem planuri ambițioase”, a declarat Raluca Hartmann, Director General KIK România.

Retailerul german de tip discount, KiK, este o destinație pentru întreaga familie, și are deja 64 de magazine deschise în toată țara, care au numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru petreceri și diverse produse din categoria home & deco.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes