Connect with us
Publicitate

Administrație

Restricții de viteză și interzicerea depășirii pe mai multe drumuri din județul Brașov. Plan pentru reducerea numărului de accidente în județ

Publicat

pe

Publicitate

Pe mai multe tronsoane de drum naţional se va putea circula cu maxim 70 km/h. Polițiștii au reevaluat marcajele rutiere din județul Brașov, iar în unele zone s-a decis interzicerea depășirii vitezei, potrivit Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

DRDP Braşov a anunţat că a modificat marcajele rutiere şi a montat indicatoare pe mai multe tronsoane de drum pe care s-au petrecut accidente grave.

„În ultimele zile DRDP Brașov, la recomandarea Poliției Rutiere a modificat marcajele rutiere pe mai multe tronsoane de drum pe care s-au petrecut accidente grave. Astfel, au fost introduse limitări de viteză, a fost interzisă depășirea și s-au aplicat marcaje rezonatoare pe mai multe sectoare de pe DN1, DN13 și DN73A.”, au anunţat drumarii brașoveni.

Anii trecuţi, au fost montate separatoare de sens din beton pe sectoare din DN 1, DN 13, DN 73 şi DN 11, pentru a preveni accidentele, cauzate, de multe ori, de depăşirile pe contrasens.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes