Connect with us
Publicitate

Util

Restricții de trafic în Cartierul Coresi pe durata Brașov Running Festival, între 8-10 septembrie

Publicat

pe

Publicitate

În perioada 8-10 septembrie, traficul din Cartierul Coresi va fi restricționat, ca urmare a desfășurării competiției Brașov Running Festival, cel mai important eveniment atletic al anului din România. Competiția include cursa de 10 km alergare pe șosea – tRUNsylvania International 10K – singura cursă din S-E Europei certificată World Athletics Elite Label.

Pentru a permite alergătorilor români și de talie mondială să se bucure de experiența Brașov Running Festival, dar și să înregistreze recorduri personale, europene sau chiar istorice, în condiții de siguranță, organizatorii evenimentului au dispus, în colaborare cu autoritățile, o serie de restricții de circulație în Cartierul Coresi, pe parcursul celor trei zile de festival, după cum urmează:

  • Vineri, 8 septembrie, intervalul orar 22:00-24:00 – închiderea parțială a străzii Camil Petrescu. Va fi disponibil un singur sens de mers, de la giratoriul 13 Decembrie până la intersecția cu Str. Tudor Arghezi;
  • Sâmbătă, 9 septembrie, intervalul orar 16:00 – 22:00 – închiderea integrală a străzii Camil Petrescu, de la giratoriul 13 Decembrie până la intersecția cu Str. Tudor Arghezi;
  • Sâmbătă, 9 septembrie, intervalul orar 16:00 – 20:30 – închiderea integrală a străzii Tudor Arghezi;
  • Duminică, 10 septembrie, intervalul orar 6:00 – 13:00 – închiderea integrală a străzii Camil Petrescu;
  • Duminică, 10 septembrie, intervalul orar 8:30 – 13:00 – închiderea integrală a străzii Tudor Arghezi și închiderea parțială a str. 13 Decembrie, (sensul de deplasare spre Sânpetru), de la intersecția cu str. Camil Petrescu până la Zaharia Stancu (sensul dinspre Tudor Arghezi spre 13 Decembrie).

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv internațional, un sens de mers de pe strada Camil Petrescu (între 13 Decembrie și Tudor Arghezi) va fi blocat în intervalul vineri – 8 Septembrie, ora 22:00, până duminică – 10 Septembrie, ora 22:00).

De asemenea, organizatorii Brașov Running Festival recomandă locuitorilor din Cartierul Coresi să nu lase mașini parcate în zilele 9-10 septembrie pe străzile Tudor Arghezi și Camil Petrescu. În situațiile în care vor fi sesizate mașini pe carosabil, acestea vor fi ridicate și transportate în parcarea We Play.

Publicitate

„Cartierul Coresi a „adoptat” evenimentul nostru încă din 2021 și ne bucurăm să vedem bucuria locuitorilor din zonă de a participa la evenimentul nostru. Desigur, ne dorim ca restricțiile de trafic să nu creeze disconfort, așa că am lucrat în strânsă colaborare cu autoritățile locale pentru a găsi cele mai bune soluții. Astfel, Brașov Running Festival se va desfășura în condiții de siguranță și, bineînțeles, într-o atmosferă pe măsură. Suntem recunoscători comunității pentru înțelegerea și sprijinul demonstrate până acum. Vă așteptăm, în număr cât mai mare, la singurul festival al alergătorilor din România!”, a declarat Daniel Santa, directorul Brașov Running Festival.

Pentru un plus de mobilitate și orientare rapidă, organizatorii recomandă participanților la competiție, fie în calitate de alergători, fie spectatori, să ajungă din timp și să utilizeze parcarea Coresi Shopping Resort, accesibilă și în timpul competiției. Există locuri de parcare și în zona parcului Tractorul, pe strada Turnului.

Stațiile RATBV de pe traseu nu vor fi funcționale pe perioada evenimentului, autobuzele urmând să ruleze pe rute ocolitoare.

Mai multe detalii despre programul Brașov Running Festival, inclusiv tRUNsylvania International 10K și European Road Mile, pot fi găsite pe site-ul evenimentului: www.brasovrun.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes