Connect with us
Publicitate

Util

Restricții de circulație în Brașov și Prahova pentru o competiție de raliuri. Evenimentul va avea loc în acest sfârșit de săptămână

Publicat

pe

Indiferent că vorbim despre competiții desfășurate pe suprafețe asfaltice sau pe drumuri forestiere și pietruite, restricționarea circulației publice este imperativ necesară pentru a asigura un mediu sigur și sănătos atât echipajelor cât și publicului spectator sau aflat în tranzit

Publicitate

Pentru ediția cu numărul 52 a TESS Rally Brașov – eveniment cofinanțat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Brașov respectiv Consiliul Judeţean Brașov – organizatorul Asociația Club Sportiv Auto Blic Brașov a decis, împreună cu autoritățile publice, impunerea unor închideri de circulație și restricționări pe perioada 27-29 octombrie, în intervale de timp prestabilite.

Astfel, prima restricție care se impune pe perioada desfășurării TESS Rally Brașov – Ediția 52 se va aplica în data de 27 octombrie 2023 (vineri) și vizează DF Calea Cetății (Crizbav), în intervalul orar 11:00-18:00. Sectorul de drum restricționat este cuprins între intersecția Str. Mihai Viteazu cu DC 70 (inclusiv drumul nou asfaltat), continuând pe DF Calea Cetății până la intrare în cartierul Cutuș.

Ziua „0” a evenimentului mai aduce o restricție – în intervalul orar 08:00-22:00 – însă nu a unui drum ci a Parcării publice „După ziduri” din Livada Poștei, Municipiul Brașov.

Publicitate

Prima zi de concurs – 28 octombrie 2023 (sâmbătă) va debuta cu proba specială „Bran”, motiv pentru care – în intervalul orar 07:30-18:30 – circulația va fi închisă pe DF Calea Haiducilor și DF Pănicer, pe sectorul cuprins între intersecția DC 51 cu Str. Valea Porții (Bran), continuând pe DF Calea Haiducilor, iar apoi pe DF Pănicer până la intersecția DF Pănicer cu DJ 101 (Rășnov – Glejărie).

Cea de-a doua restricție a zilei de sâmbătă (28 octombrie 2023) are în vizor închiderea circulației publice pe DC 129A între Predeal și Azuga, pe sectorul cuprins între intersecția DC 15 cu DC 129A (Predeal), continuând pe DC 129A până la intersecția DC 129A cu Str. Sorica (Azuga). Intervalul orar al acestei restricții este cuprins între 08:30 și 13:00.

Restricția cu numărul 3 a primei zile de concurs se concentrează pe același DC 129A – cu anumite excepții – și DF Valea Gârcinului. În intervalul orar 10:00-20:00, drumurile de mai sus menționate – cuprinse între Str. Gârciniului (Cantonul Silvic), continuând pe Drumul Forestier Valea Gârciniului până la intersecția cu DC 129A și continuând pe DC 129A până la intersecția DC 129A cu Str. Sorica (Azuga) – vor fi închise circulației publice.

Cea de-a doua și ultima zi de concurs (duminică – 29 octombrie 2023) va debuta cu o primă, dar scurtă, restricție pe DF Valea Gârcinului și DC 129A. Pe aceleași sectoare de drumuri închise și în ziua precedentă, circulația publicului va fi restricționată în intervalul orar 08:15-13:00.

Desigur, după încheierea specialei ce închide drumurile de mai sus, acțiunea se mută pentru o ultimă înfruntare pe Super Speciala „Brașov Rally Show”, motiv pentru care, circulația publică rutieră va fi închisă între orele 08:00-15:00, în următoarele zone:

Publicitate

 

TESS Rally Brașov – Ediția 52 este un eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Auto Blic Brașov, cu sprijinul financiar al Primăriei și Consiliul Local al Municipiului Brașov respectiv Consiliul Judeţean Brașov. Evenimentul se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv prin Agenția Națională pentru Sport.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes