Connect with us
Publicitate

Administrație

Restricții de circulație astăzi pe DN73, în Râșnov. Drumarii vor face lucrări de asfaltare

Publicat

pe

Publicitate

Gurile de canal de la intrarea în orașul Râșnov, care erau ieșite din asfalt, vor fi aduse astăzi la același nivel. Angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov vor lucra astăzi la asfaltarea șoselei și la remedierea acestei probleme care le dădea șoferilor mari bătăi de cap.

„La insistențele primăriei Râșnov, reprezentanții Companiei Naționale de Drumuri – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov au anunțat că în data de 12.11.2021 vor efectua lucrări de asfaltare pe DN73, în zona cartierului Florilor, pentru a aduce la același nivel capacele de canalizare. Astfel în zona cuprinsă între trecerea de pietoni semaforizată și benzinăria Lukoil vor fi executate lucrări de aducere la același nivel a capacelor de canalizare existente pe partea carosabilă. Șoferii care în mod normal parchează în zona respectivă sunt rugați să elibereze locurile pentru a putea face loc drumarilor”, au anunțat reprezentanții Primăriei Râșnov.

Și orașul Râșnov a trecut prin procesul de modernizare al Drumului Național 73, în urmă cu doi ani, însă firma care se ocupa de lucrări a reziliat contractul, iar ultimul strat de asfalt nu a mai fost turnat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes