Connect with us
Publicitate

Eveniment

Restaurantul din Prejmer unde ieri a fost mare chef a fost închis

Avatar

Publicat

pe

În urma iMaginilor apărute în mediul online, în care se vede clar cum mai mulţi oameni petrec de zor la un restaurant din Prejmer, poliţia, dar şi celelalte autorităţi abilitate au dat amenzi şi au închis localul.

IPJ Braşov a transmis:

„În urma activităților de verificare, politistii din cadrul Inspectoratului de poliție Judetean Brasov – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice si Serviciul Ordine Publică, au aplicat amenzi contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19 și a OUG 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare de 11.500 lei.

Publicitate

Au fost aplicate sancțiuni contravenționale și de către celelalte instituții participante la activitățile de verificare, conform competentelor.

De asemenea, a fost dispusă măsura opririi temporare a activității societății în cauză.”

Publicitate

ŞTIREA INIŢIALĂ

În plină pandemie de COVID 19 și alertă în spitale, în judeţul Brașov se sfidează toate regulile. Zeci de persoane s-au adunat la un concert al Vlăduței Lupău ieri seară în comuna Prejmer, scrie dcnews.ro.

Deși situația de la Brașov este scăpată mult de sub control din cauza pandemiei de COVID 19, în timp ce spitalele sunt ajunse la capacitate maximă, iar pacienții infectați cu COVID-19 sunt trimiși în alte județe, brașovenilor le arde de petreceri și concerte. 

Publicitate

Astfel, aflată în comuna Prejmer, Vlăduța Lupău a adunat o mulțime de spectatori în fața scenei. După imaginile postate pe rețelele de socializare de cei prezenți la concert, se vede clar că oamenii au uitat complet de regulile de distanțare socială sau de portul măștii, dar și de faptul că de zile bune ne aflăm pe o pantă ascendentă a infectărilor cu coronavirus, dar și a faptului că Brașovul se află în topul orașelor cu cele mai multe raportări zilnice. 

Mai mult decât atât, se pare că în rândul artiștilor nu se respectă aceleași reguli și asta pentru că, în timp ce unii așteaptă reglementările autorităților pentru a putea reveni pe scenă, alții petrec mai bine ca într-o perioadă obișnuită, înainte de pandemie. 

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>