Connect with us
Publicitate

Economic

Restaurantul care nu a închis nici o locaţie, crează noi locuri de muncă în plină pandemie

Publicat

pe

Cea mai mare franciză cu carne rotisată din Europa, lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan, care are locaţii şi în Braşov, a mai deschis două unităţi și ajunge astfel la al treilea restaurant inaugurat în luna august, asigurând 46 locuri noi de muncă, după cum scrie Agerpres.

Publicitate

Din 20 august, clujenii și târgoviștenii sunt așteptați la Spartan, cu produsele tradiționale Souvlaki și Gyros gătite după rețete proprii, pyta pregătită pe loc și sosurile marcă înregistrată.

Restaurantul din Târgoviște se află în incinta Dâmbovița Mall, cel mai nou centru comercial din regiune și are 15 angajați, iar cel din Cluj, deschis în sistem de franciză, aparține lui Remus Cosoveanu și va fi deschis în zona pietonala Eroilor fiind create astfel încă 15 locuri de muncă, într-o perioadă în care antreprenorii din industria ospitalității luptă pentru supraviețuire.

Din luna mai a acestui an, Spartan a eliminat toate redevențele pentru francizați, în condițiile în care, din cele 56 de restaurante, peste 50% dintre acestea funcționează în sistem de franciză.

Publicitate

Eforturile fondatorului lanțului de restaurante Spartan, Ștefan Mandachi, au mers și în direcția sprijinirii angajaților săi, astfel că, prin mari sacrificii financiare, nicio locație Spartan din România nu a fost închisă în toată această perioadă de pandemie.

foto: spartanrestaurant.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes