Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Restaurantele braşovene oferă un discount de 10% clienţilor care fac dovada vaccinării anti-covid

Publicat

pe

Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului împreună cu Asociaţia Smart City Braşov oferă prin intermediul locaţiilor din centrul oraşului un discount de 10% persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin anti-covid, potrivit unui comunicat de presă.

Publicitate

Un număr de 16 locaţii oferă clienţilor care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumaţia avută.

Acţiunea de susţinere a vaccinării anti-covid19 este lansată la Braşov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării şi are ca scop susţinerea atât a DSP cât şi a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării.

Pe lângă afişele special create de asociaţiile iniţiatoare pentru acţiune vor fi afişate la locaţiile participante şi afişele de informare ale DSP.

Publicitate

Horia Huluban, preşedintele A.C.C.I. BV a declarat:

„Susţinem campania de vaccinare şi şi ne alăturăm campaniei de comunicare a administraţiei publice fiindcă suntem convinşi că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuşi să revenim la o normalitate şi astfel relansăm domeniul ospitalităţii care a fost grav afectat de virus.”

„In oraş inteligent se bazează pe antreprenori inteligenţi şi flexibili şi desigur pe cetăţeni inteligenţi care dau dovadă atât capacitate de analiză ridicată cât si de solidaritate pentru resetarea economiei locale. Asociaţia Smart City Braşov s-a alăturat acestei campanii pentru a-şi arăta în egală măsură solidaritatea cu ospitalitatea şi turismul braşovean cât şi cu cadrele medicale care au fost în toată această perioadă în prima linie. Prin startul vaccinării începem cu toţii să vedem luminiţa de la capătul tunelului şi începem astfel să ne recâştigăm speranţa într-un trai normal.” a declarat Cristian Macedonschi preşedintele Asociaţiei Smart City Braşov şi antreprenor în ospitalitate.

Acţiunea durează 2 luni, de pe 28 decembrie până pe 28 februarie iar locaţiile participante sunt următoarele:

❇️ Pizza Roma

Publicitate

❇️ GoGreek

❇️ Keller Steakhouse

❇️ Restaurant Mediterra

❇️ Restaurant DaVinci

❇️ Gustări

❇️ Aftăr Stube

Publicitate

❇️ Ristorante Italian DOC

❇️ La Ceaun – Piata Sfatului

❇️ La Ceaun – Michael Weiss

❇️ Ograda

❇️ The Drake Pub

Publicitate

❇️ Ursul Carpatin

❇️ Cucinino Pasta & Pizza

❇️ La Cave Bistro

❇️ Impresso Bar

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes