Connect with us
Publicitate

Social

„Responsabilitatea fiecăruia dintre noi” – soluția pentru a scădea cu adevărat incidența în Brașov, crede prefectul județului. Ești de acord?

Publicitate

Publicat

pe

100 de mii de turiști în luna ianuarie, 189 de mii în februarie. Brașovul a fost în acest sezon punctul roșu pe harta celor mai vizitate județe din țară. Iar rezultatele nu au întârziat să apară, aglomerarea din stațiunile turistice regăsindu-se în cifrele crescute de incidență în ceea ce privește pandemia de COVID.

Publicitate

Pe același loc privind gradul de periculozitate se află, în opinia președintelui Comitetului Județean pentru Situații de urgență, și petrecerile private: „Degeaba îi sancționăm ulterior”, spune prefectul județului, „căci răul va fi fost deja făcut”.

Deși spitalele sunt arhipline, oamenii continuă să conteste restricțiile, unii pe bună dreptate. Alții însă nu au nicio justificare validă, din contră: printre cei care au ieșit în stradă să protesteze au fost identificate inclusiv persoane care ar fi trebuit să fie în izolare.

Ce măsuri s-au luat până acum, cât au fost ele de eficiente și la ce să ne așteptăm în continuare – afli diseară, de la ora 20:00, aici – pe site-ul brasov.net, sau pe pagina noastră de Facebook. Dă click pe „primește memento” pentru a te asigura că nu ratezi discuția!

Publicitate

De ce este Brașovul unul dintre județele cu cel mai ridicat risc de răspândire COVID din țară, cât de „pornite” sunt…

Posted by Brasov.net on Tuesday, 6 April 2021

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes