Connect with us
Publicitate

Administrație

Reprezentanții HoReCa, participanții la Târgul de Crăciun şi primarul caută soluţii pentru ca târgul dar şi restaurantele să funcţioneze

Publicat

pe

Primarul Allen Coliban lansează două dezbateri publice, cu reprezentanții sectorului HoReCa și comercianții participanți la Târgul de Crăciun, pentru a găsi împreună soluții pentru susținerea celor două activități.

Publicitate

Marți, într-o întâlnire on-line, primarul va discuta cu proprietarii de restaurante și hoteluri din Brașov despre soluțiile pe care municipalitatea le poate implementa pentru acest sector important din economia locală.

Miercuri, ora 15.00, va avea loc dezbaterea on-line cu participanții de anii trecuți la Târgul de Crăciun, meșteșugari și producători.

Primarul Braşovului dorește găsirea unei soluții de organizare a acestui târg, cu respectarea reglementărilor menite să prevină răspândirea coronavirusului. E bine de ştiut că în următoarele 30 de zile este interzisă organizarea de târguri.

Publicitate

Pentru a da posibilitatea brașovenilor să își poată achiziționa produse de la meșteșugarii și producătorii din zona noastră. Una dintre variantele care vor fi abordate este cea a unui Târg de Crăciun on-line, în care Municipalitatea să asigure platforma pe care producătorii să își poată promova produsele.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes