Connect with us
Publicitate

Administrație

Regionala CFR Brașov face revizii la vagoanele de uz administrativ

Publicitate

Publicat

pe

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări de revizii la vagoanele de uz administrativ din dotare.

Publicitate

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Revizii tip RIF+RR și remediere defecte accidentale la vagoane de uz administrativ”. Valoarea totală estimată a contractului este de 411.300 de lei, echivalentul a aproximativ 83.000 de euro, transmite clubferoviar.ro.

Sucursala Regională CF Brașov utililizează în activitatea de întreţinere și reparaţii linii şi la intervenţii vagoane de uz administrativ tip Eacs, Ks, Gags, Laads,Rgs, UWDP, UWSMC, UWA etc, destinate transportului de materiale de cale şi tip Faccpps specializate pentru transport şi distribuţie de piatră spartă. În exploatare, din cauza procesului tehnologic de încărcare, transport, descărcare a diverselor materiale voluminoase (traverse beton, lemn, agregate de cariera, piese metalice de dimensiuni mari etc.) intervin diverse defecte tehnice accidentale, care impun acțiuni de remediere în vederea respectării condițiilor de siguranța circulației.

Pentru menţinerea în exploatare (apte de circulaţie şi serviciu) a acestor vagoane, periodic, trebuie efectuate revizii planificate tip RIF+RR la scadenţă conform prevederilor OMTI nr. 315/2011 (Normativ feroviar vehicule de cale ferată. Tipuri de revizii şi reparaţii planificate.) modificat şi completat cu OMTI nr. 1359/2012. Având în vedere faptul că SRCF Brașov nu dispune de personal autorizat și autorizațiile necesare remedierii defectelor accidentale ale materialului rulant, este necesară achiziţionarea prestării serviciului de ”Revizii tip RIF+RR și remediere defecte accidentale la vagoane de uz administrativ” de către o unitate reparatoare autorizată. Lucrările de revizii planificate tip RIF+RR şi remediere defecte accidentale trebuie să respecte condiţiile caietului de sarcini nr. 2/652/2020 care include nomenclatoarele de lucrări obligatorii. Acestea constau în examinări, verificări, măsurători, cu înlocuiri de piese uzate precum şi repararea defectelor accidentale (piese degradate, fisurate etc) astfel ca vagoanele să devină apte de circulaţie în condiţii de siguranță.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes