Connect with us
Publicitate

Business

Regionala Brașov a CFR SA vrea să cumpere un buldozer ghidat prin laser

Publicat

pe

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere un buldozer ghidat prin laser și dotat cu GPS.

Publicitate

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat vineri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Buldozer pe șenile dotat cu sistem de ghidare prin laser cu stație robotizată și GPS”. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.573.782 de lei, echivalentul a aproape 320.000 de euro, anunță Club Feroviar.

SRCF Brașov execută permanent lucrări pentru întreținerea, reparația și construcția căii ferate, a terasamentelor și a lucrărilor de artă prin săparea și nivelarea terenurilor, transportarea pe distanțe mici a pământului, a pietrei etc. Pentru creșterea productivității în exploatare și diminuarea efortului fizic al personalului angajat se dorește achiziția unui buldozer pe șenile dotat cu sistem de ghidare prin laser cu stație robotizată și GPS. Buldozerul pe șenile este un utilaj compact, robust cu o foarte mare manevrabilitate, dotat cu o lamă acționată hidraulic, ce servește la manipularea cantităților mari de pământ, piatră sau alte materiale. Utilajul se va deplasa pe șenile și se va folosi de lama dreaptă și scarificator pentru nivelarea, degajarea, sortarea, excavarea, mutarea și transportul diverselor materiale.

Condiții de participare la licitația pentru buldozer ghidat prin laser
Operatorii economici care depun ofertă trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara rezidentă, din care să reiasă că firma este legal constituită, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii, precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile ce fac obiectul contractului.

Publicitate

Cuantumul garanției de participare este de 15.737,82 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 noiembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 2 februarie 2022.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes