Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Regele Charles al III-lea iubește satele din Transilvania. În luna mai a revenit la casa din Viscri, după 3 ani

Publicat

pe

Regele Charles al III-lea, îndrăgostit de România, a fost anul acesta la casa pe care o are în Viscri. El s-a întors în țara noastră după 3 ani de pandemie, s-a revăzut cu localnicii de acolo, iar apoi s-a oprit la Roadeș, unde are în plan să ajute la renovarea bisericii din sat. Volume 90%  

Lui Charles îi place să exploreze ținuturile Transilvaniei. El s-a întors după 3 ani de pandemie în România. După ce a vizitat Covasna, următoarea oprire a fost în satul Viscri. Regele britanic deține aici o casă în care se pot caza turiști. Sunt planuri ca în interior să fie amenajate o expoziție, o cafenea și un magazin cu produse tradiționale, transmite digi24.ro.

Localnicii din zonă l-au întâmpinat, ca de fiecare dată, pe cel care acum a devenit noul rege al Marii Britanii.

O oră a stat regele Charles al III-lea în casa din Viscri. La ieșire a salutat mulțimea. Apoi a făcut o scurtă oprire și la Roadeș. A admirat casele și a vorbit cu muncitorii care reparau o casă veche de peste 100 de ani.

Publicitate

Regele are în plan să ofere sprijin financiar pentru restaurarea bisericii din Roadeș: Se pare ca va fi o cooperare, pentru că aceste biserici fortificate nu se pot salva decât dacă lucrăm împreună.

Regele Marii Britanii a stat câteva zile în România în luna mai. La București a avut o întâlnire cu Președintele României Klaus Iohannis, principesa Margareata și principele Radu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes