Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Refugiaţii ucraineni ajunşi la Brașov ajută la amenajarea blocului în care au fost cazaţi chiar ei

Publicat

pe

Publicitate

Cetățenii ucrainieni care au ajuns în Brașov au sărit în ajutorul voluntarilor, care lucrează zi și noapte la reamenajarea unui bloc din Brașov, pus la dispoziția refugiaților.

Dacă la începutul săptămânii, cele 50 de apartamente erau neutilate și fără mobilier, acum totul a prins contur. Persoanele venite din Ucraina ajută fie la sortarea produselor donate, fie la căratul mobilierului, anunţă stirileprotv.ro.

În total peste 70 de voluntari lucrează ca să le creeze cele mai bune condiții oamenilor fugiți din calea războiului. Pe un bărbat din Kiev l-am întâlnit pe scări, în timp ce căra împreună cu fiul său dulapurile care urmau să fie puse în bucătărie.

Până acum, în blocul din Brașov sunt cazate peste 100 de persoane, însă în cele 50 de apartamente încap în jur de 250 de oameni.

„Avem nevoie de foarte mulți voluntari care ne pot ajuta în procesul de mobilare al apartamentelor, de firme care au expertiză în anumite domenii.”, a spus Daniela Kasper, dezvoltator imobiliar care a pus la bătaie blocul.

Publicitate

Cetățenii ucrainieni care ajung sau urmează să ajungă la Brașov și au nevoie de îndrumare pot apela la orice oră la o noua linie telefonică.

Un reportar video despre acest subiect puteţi vedea pe stirileprotv.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes