Connect with us
Publicitate

Fapt divers

„Refugiaţii” Elza şi Bolik se simt tot mai bine la Zărneşti. Lupoaica şi ursul veniţi din Ucraina au fost sterilizaţi. Elza a fost operată după ce i s-a găsit o tumoră care îi punea viaţa în pericol

Publicat

pe

„Refugiaţii” Elza şi Bolik, lupoaica şi ursul care au fost aduşi la Zărneşti zilele trecute tocmai din Ucraina se adaptează foarte bine în sanctuar şi încep să se obişnuiescă aici. Cei doi au fost sterilizaţi si li s-au făcut controale medicale amănunţite. În urma controlului, medicii veterinari au observat că Elza avea o tumoră uterină care îi punea viaţa în pericol. A fost operată şi din fericire intervenţia chirurgicală a fost un succes, iar acum lupoaica se reface.

Publicitate

„Lupoaica Elza, salvată din Ucraina în urmă cu 4 zile, a ajuns la timp la AMP Libearty și a avut zile! Astăzi, atât ea cât și marele urs blând, Bolik, au fost sterilizați. Doctorul i-a descoperit lupoaicei o tumoare uterină mare, care îi punea viața în pericol și nu ar mai fi avut prea mult de trăit dacă nu era descoperită. A fost operată cu succes, iar acum primește tratamentul necesar pentru vindecare.

Starea de sănătate a lui Bolik este bună și în curând va face cunoștință cu pădurea sanctuarului. Elza în schimb va mai petrece o perioadă în zona de carantină, până va dispărea orice risc pentru viața ei.

Așteptăm cu nerăbdare ziua când îi vom vedea pe Bolik și Elza trăind o viață demnă în natură, în țarcurile sanctuarului.”, au transmis pe pagina de Facebook reprezentanţii Asociaţiei „Milioane de prieteni”

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes