Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Rectorul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov şi-ar fi plagiat teza de doctorat

Publicat

pe

Publicitate

Rectorul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” (AFA) din Brașov, general de flotilă aeriană și conferențiar universitar Gabriel Răducanu, a plagiat paragrafe disparate sau texte bloc în 78 de pagini din teza de doctorat pe care a susținut-o în anul 2011 la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” (UNAP). 

Mai multe pagini din teza acestuia sunt plagiate dintr-o lucrare semnată chiar de conducătorul lui de doctorat, generalul (r) prof. univ. dr. Mihail Orzeață, relatează pressone.ro. 

Alte câteva pagini sunt copiate din două lucrări semnate de fostul rector al AFA, generalul (r) prof. univ. dr. Vasile Bucinschi, unul dintre cei trei referenți care au aprobat acordarea titlului de doctor pentru Răducanu.  

Teza de doctorat plagiată a rectorului Răducanu nu ar fi singura problemă academică. Într-o investigație publicată de PressOne s-a arătat că acesta a devenit conferențiar universitar fără să îndeplinească criteriile cerute de legislație. Un amplu reportaj despre acest subiect citiţi AICI.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    17 noiembrie, 2020 at 10:27 am

    Rectorul Academiei,fura,minte ,insala, daca cei din guvern fac aceleasi marsavii,de ce nu si ,,zburatorii,,! Frumos exemplu dai copiilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes