Connect with us
Publicitate

Entertainment

Record la vânzarea biletelor pentru concertele din România ale trupei Coldplay. Este cea mai rapidă vânzare din istoria show-urilor live din țara noastră

Publicat

pe

Fanii celebrei trupe Coldplay au stabilit un nou record în istoria spectacolelor live organizate în România. În doar câteva zeci de minute biletele la al doilea concert programat în primăvara anului viitor au fost epuizate. Asta după ce și tichetele la primul show s-au vândut ca pâinea caldă.

Publicitate

Potrivit adevarul.ro, cele două show-uri pe care trupa Coldplay le va susține în România, pe 12 și 13 iunie 2024, sunt sold-out. Toate biletele regular pentru cele două concerte s-au epuizat și au mai rămas doar câteva pachete Enhanced Experience, a anunțat Emagic, într-o postare pe pagina oficială de Facebook. „Sunt cele mai rapid vândute concerte din România“, au precizat organizatorii.

După perioada de pre-sale, biletele pentru publicul larg au fost puse în vânzare în această dimineață. În funcție de amplasarea pe Arena Națională, biletele au costat 199 de lei, 300 de lei, 415 lei, 480 de lei, 585 de lei, 645 de lei, 725 de lei.

Mai sunt în vânzare câteva pachete Enhanced Experience, la prețul de 2.736 de lei, care includ un bilet premium cu loc pe scaun, cocktail la sosire, acces la un stand de merchandise dedicat, un obiect cadou Coldplay sustenabil, creat special, asistență din partea staff-ului și alte facilități.

Publicitate

Inițial, un singur concert Coldplay era programat în România, pe 12 iunie 2024, la Arena Națională. În urma cererii foarte mari de bilete, organizatorii au luat decizia de a suplimenta cu încă un show, pe 13 iunie. Evenimentele de la București sunt organizate de promoterul local Emagic și de Live Nation.

După succesul extraordinar al turneului European Coldplay din vara aceasta, trupa a anunțat a treia parte a turneului Music Of The Spheres World Tour, cu date programate în Europa în lunile iunie, iulie și august 2024. Pe lista concertelor sunt incluse și primele showuri ale trupei în România, Grecia și Finlanda, precum și primul show la Roma de la concertul din 2003 și prima vizită în Budapesta după evenimentul din 2008.

Organizatorii îi sfătuiesc pe fanii trupei Coldplay, care nu au reușit să cumpere un bilet la unul dintre cele două concerte, să fie foarte atenți de la cine achiziționează tichetele. Pe internet au apărut deja zeci de anunțuri în care biletele de intrare sunt vândute cu prețuri exorbitante. Costul lor pornește de la 1.200 de lei și poate ajunge chiar și la 30.000 de lei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes