Connect with us
Publicitate

Social

”Recolta” polițiștilor brașoveni de azi noapte după ce au tras pe dreapta 125 autoturisme: 38 amenzi pentru că nu aveau un motiv întemeiat de a circula noaptea, 1 permis suspendat și 3 certificate de înmatriculare retrase

Publicitate

Publicat

pe

Noaptea de miercuri spre joi, în intervalul orar 22.30 – 00.30, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat și desfășurat, pe raza municipiului Brașov, actiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă de către participanții la traficul rutier.

Publicitate

Astfel, echipe mixte formate din polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Brașov au verificat 125 de autoturisme aflate în trafic.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 9.000 lei, dintre acestea 38 fiind aplicate pentru încălcări ale normelor legale prevăzute în Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 7 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 –Rep. privind circulația pe drumurile publice

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 1 permis de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Publicitate

Polițiștii brașoveni vor continua activitățile de verificare și de instruire a cetățenilor cu privire la respectare prevederilor legale impuse pe perioada stării de alertă, scopul acestor acțiuni fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes