Connect with us
Publicitate

Economic

Reacţia Consiliului Judeţean Bacău, după ce Dan Air a anunţat că a mută acolo zborurile din Braşov: „Călătorii vor putea ajunge în 8 destinaţii europene”

Publicat

pe

Preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Valentin Ivancea, a apreciat, marţi, relocarea companiei aeriene DAN AIR pe Aeroportul Internaţional ”George Enescu” din Bacău ca fiind ”o veste bună”. Vor fi efectuate zboruri temporare spre 8 destinaţii.

”Veste bună pentru judeţul Bacău! Compania Dan Air se relocă, începând cu 13 noiembrie 2023, pe Aeroportul Internaţional “George Enescu” Bacău. Următoarele curse, operate până acum de pe aeroportul Braşov, au fost încărcate în sistemul de rezervări pentru perioada 13.11- 11.12.2023 şi vor fi efectuate temporar din Bacău: Bruxelles, Munchen, Nuremberg, Stuttgart, Madrid, Barcelona, Valencia”, a scris Valentin Ivancea, marţi, pe Facebook.

Publicitate

Din luna decembrie, călătorii vor putea ajunge în 8 destinaţii europene.

”Din luna decembrie, cu acelaşi operator, de pe aeroportul băcăuan, călătorii vor putea ajunge în 8 destinaţii europene: Londra – Luton, Dublin, Bruxelles,  Madrid, Barcelona, Torino, Liverpool şi Roma. Astfel, eforturile depuse în ultimul an, împreună cu echipa de conducere a AIGE Bacău, se concretizează în aceste noi rute. Dan Air este a treia companie care operează de pe aeroportul din Bacău”, a mai precizat Ivancea.

Într-un mesaj postat marţi seară pe pagina de Facebook, compania precizează că din data de 13 noiembrie, cursele de la Braşov se vor opera conform programului, cu decolare şi aterizare de pe Aeroportul Bacău, urmând ca, din 11 decembrie, operaţiunile să fie mutate complet pe Aeroportul din Bacău.

Publicitate

De asemenea, anunţă că va asigura transfer gratuit Bacău-Braşov şi retur în ziua zborului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes