Connect with us
Publicitate

Eveniment

Razie pe DN 13, între Braşov şi Mureş. Peste 100 de amenzi, într-o singură zi

Publicat

pe

La data de 28 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au desfășurat o acțiune, care a vizat menținerea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor rutiere, prin identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză pe DN 13.

Acțiunea polițiștilor s-a desfășurat în intervalele orare considerate cu risc rutier în baza datelor colectate și în zonele unde au avut loc evenimente rutiere grave, drept pentru care aparatele de măsurare a vitezei au fost amplasate pe segmentele de drum astfel analizate.

Astfel, în cadrul acțiunii au participat polițiști din cadrul I.P.J. Brașov, care au utilizat un număr de 6 aparate de măsurare a vitezei, precum și polițiști rutieri din cadrul I.P.J. Mureș, care au acționat pe același drum, aflat pe raza de competență a județului respectiv.

Cu ocazia desfășurării acestei acțiuni, polițiștii au fost aplicat un număr total de 105 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto, care au pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, prin nerespectarea regimului legal de viteză.

Publicitate

Tot pentru abateri înregistrate de aparatul radar, 6 conducători auto vor avea dreptul de a conduce suspendat pentru o perioadă de timp. În cazul a 7 autovehicule controlate, au fost reținute certificatele de înmatriculare pentru defecțiunile tehnice identificate la acestea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes