Connect with us
Publicitate

Eveniment

Razie în zona Gării: Mai multe persoane conduse la secție de către polițiști. Oamenii legii vor continua acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță în județ

Publicat

pe

Ieri, 8 august, Serviciul de Investigații Criminale Brașov a organizat și desfăsurat o acțiune în care s-a urmărit prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și a patrimoniului, identificarea persoanelor care practică cerșetoria sau a celor care tulbură liniștea publică.

Publicitate

Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Brașov, zona Bulevardul Gării, Bulevardul Victoriei și strada 13 Decembrie, pentru care au fost implicați polițiști din cadrul serviciilor Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, Biroul de Investigații Criminale, Biroul Rutier și polițiști din cadrul secțiilor 2, 3 și 4 Poliție ale Poliției  Municipiului Brașov.

În urma activităților pe care polițiștii le-au desfășurat în aceste zone a fost verificată identitatea a peste 70 de persoane. Pentru că unele dintre aceste persoane identificate  prezentau interes operativ, polițiștii le-au condus la unitatea de poliție pentru verificări și lămuriri suplimentare.

Totodată, polițiștii au constat și abateri săvârșite de persoanele identificate, pentru care au aplicat 7 sancțiuni contravenționale.

Publicitate

Activități similare se vor desfășura și în perioada următoare, în zonele identificate cu posibil risc de tulburare a ordinii publice din județ.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes