Connect with us
Publicitate

Eveniment

Razie de noapte în cluburile din Braşov şi în preajma lor. Amenzi de aproape 10.000 de lei

Publicat

pe

A fost razie a poliţiştilor în cluburile din Braşov şi în preajma lor. Oamenii legii au verificat nouă localuri dar şi pe cai care circulau cu maşinile în apropierea lor. În total au fost verificate în noaptea de 13 spre 14 mai 52 de maşini şi au fost legitimaţi 102 oameni. În urma acţiunii s-au aplicat amenzi de aproape 10.000 de lei.

Publicitate

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 9.600 de lei. Dintre acestea, 23 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, 4 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 5 pentru nerespectarea normelor legale privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, ca urmare a depistării a doi conducători auto care conduceau autovehicule în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.”, a transmis IPJ Braşov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes