Connect with us
Publicitate

Eveniment

Razie a poliţiştilor printre şoferii din Braşov. Ghimbav şi Codlea. Amenzi de 11.500 de lei aplicate celor care nu au respectat legea

Publicat

pe

La data de 24 ianuarie polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au desfășurat acțiuni în localitățile din județ, activități care au avut ca scop menținerea unui mediu de siguranță adecvat, în special prin prevenirea infracțiunilor rutiere și pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și  patrimoniului.

Publicitate

Totodată, acțiunile au vizat și identificarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură în orice mod liniștea publică.

„Pentru că ne dorim creșterea gradului de siguranță rutieră, în contextul unui aflux mare de turiști, polițiștii rutieri au desfășurat activități complexe în vederea identificării și sancționării abaterilor de la normele legale, în special pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, dar și pentru sancționarea conducătorilor auto care parchează autoturismele, fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.”, a transmis IPJ Braşov.

La activități au participat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov-  Biroul Rutier, Poliția Municipiului Codlea și Poliția Orașului Ghimbav. În timpul acțiunilor au fost legitimate aproximativ 100 de persoane și au fost verificate 94 de autovehicule, iar în funcție de indiciile sesizate de polițiști, unii dintre șoferi au fost testați din punct de vedere al consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Publicitate

Rezultatul activităților s-a concretizat în aplicarea a 37 de sancțiuni contravenționale, cu valoare totală aproximativă de 11.500 de lei. De asemenea, în urma acțiunilor întreprinse,  au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare și au fost reținute, în vederea suspendării, 7 permise de conducere.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes