Connect with us
Publicitate

Eveniment

Razie a poliţiştilor pe DN 13, în Braşov, Mureș și Cluj. 120 de amenzi doar în judeţul nostru

Publicat

pe

Publicitate

În acest sfârșit de săptămâna polițiștii din cadrul Serviciul Rutier Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Serviciilor Rutiere Mureș și Cluj, au organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite pe D.N. 13, pe limita teritorială a celor trei județe, acțiunea având ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.         

În cadrul activităților desfășurate, au fost angrenați 36 de polițiști, 20 dintre aceștia fiind din cadrul I.P.J. Brașov,  care au utilizat 12 aparate de măsurare a vitezei.

Pentru abaterile constatate, pe raza teritorială a județului Brașov, au fost aplicate 120 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 11 permise de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză cu este 50 de km/h, pentru depășiri neregulamentare sau pentru conducere a vehiculului sub influența alcoolului.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să adopte în trafic un comportament care să le confere siguranță în deplasare și să respecte semnalizarea rutieră pe sectorul de drum pe care rulează.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes