Connect with us
Publicitate

Eveniment

Razie a poliţiştilor braşoveni printre elevii care chiulesc de la ore şi fumează în spatele şcolilor. 35 de copii legitimaţi

Publicat

pe

Razie a poliţiştilor braşoveni în şcolile din Braşov. Oamenii legii au verificat locurile din preajma unităţilor de învăţământ pentru a vedea dacă elevii au un comportament civilizat. în urma activităţilor au fost legitimaţi nu mai puţin de 35 de elevi care chiuleau de la ore sau care fumau în spatele şcolii. Totodată, reprezentanţii a 8 magazine care sunt langă cele 3 şcoli controlate au fost instruiţi despre cum trebuie să îşi comercializeze produsele pentru a nu încălca legea.

Publicitate

Polițiști din cadrul Biroului de Siguranță Școlară și ai Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție, alături de polițiști locali, au organizat și desfășurat activități specifice în incinta și zona adiacentă a trei unități de învățământ situate în municipiul  Brașov, având următoarele direcții de acțiune:

  • asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, în zona unităților de învățământ preunivesitar:
  • prevenirea săvârșirii de infracțiuni cu violență în zona unităților de învățământ, precum și identificarea si sancționarea faptelor de natură contravențională;
  • prevenirea si combaterea consumului produselor din tutun:
  • depistarea și identificarea elevilor care absentează de la cursuri;
  • identificarea agenților economici (magazine, chioșcuri, cafenele, localuri de alimentație publică) care își desfășoară activitatea în incinta unităților de învățământ, precum și în zonele adiacente acestora și efectuarea de verificări cu privire la comercializarea ori expunerea spre vânzare a băuturilor alcoolice, a țigărilor și a celorlalte produse din tutun, precum și respectarea prevederilor legale în vigoare.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes