Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO – VIDEO / Razie a Poliţiei Rutiere Braşov. Amenzi de aproape 20.000 de lei în doar trei ore, pentru şoferii „grăbiţi”

Publicat

pe

Publicitate

Amenzi de aproape 20.000 de lei aplicate şoferilor de poliţiştii rutieri din Braşov. amenzile au fost date în doat trei ore, într-o razie pe care Poliţia Rutieră a avut-o pe DN 11.

În scopul prevenirii evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei neregulamentare, la data de 11 august 2021, în intervalul orar 08.00 – 11.00, polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat o acțiune pe DN 11, în sistem CASCADĂ, ce a avut ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto, care încalcă regimul legal de viteză, precum și pentru asigurarea unui climat optim de siguranță rutieră.

În cadrul acțiunii au fost folosite cinemometrele TruCam, aparatele Autovision, precum și aparatele DrugTest și alcooltest.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 51 sancțiuni contravenționale fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținut 1 certificat de înmatriculare.

Publicitate

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 18.600 lei.

Reamintim faptul că, scopul tuturor activităților desfășurate de către polițiștii brașoveni nu este acela de a aplica sancțiuni contravenționale, dar nu va fi tolerată nicio abatere de la lege.

Siguranța tuturor cetățenilor reprezintă o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov!

Fiți responsabili în trafic și adoptați întotdeauna o conduită preventivă!

actiune ipj brasov
play-sharp-fill

actiune ipj brasov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes