Connect with us
Publicitate

Economic

Războiul din Ucraina afectează turismul din România. La unul dintre cele mai mari hoteluri din Sinaia, din 30 de grupuri de străini au mai venit două: „Au motivat anularea cu războiul din Ucraina”

Publicat

pe

Hotelul de patru stele International din Sinaia, una dintre cele mai mari unităţi din staţiunea montană, cu o capacitate de 180 de camere, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte ASF, Dan Radu Ruşanu, a operat în primele şase luni din acest an la un grad mediu de ocupare de 60%, potrivit oficialilor hotelului.

„Din 30 de grupuri de străini programate au mai venit la Sinaia doar două grupuri, . Piaţa internă a rămas principala piaţă pentru noi, cererea de la străini s-a prăbuşit“, a spus pentru ZF Marius Vînătoru, directorul de marketing al hotelului International din Sinaia.

Publicitate

Hotelul primea înainte de pandemia de Covid-19 grupuri din Italia, Belgia, Marea Britanie, Spania. Anul trecut, pe fondul restric­ţiilor impuse în pandemia de Covid-19, grupurile de străini şi-au anulat vacanţa la Sinaia, aceştia aduceau 10-20% din cifra de afaceri a hotelului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes