Connect with us
Publicitate

Util

RATBV reintroduce linia de transport metropolitan 110, dintre Braşov şi Cristian

Publicat

pe

RATBV operează de luni, 18 septembrie 2023, mai multe modificări în orarele și traseele unor linii de transport public de călători, toate fiind de natură a răspunde la solicitările călătorilor sau ale primăriilor din zona metropolitană Brașov.

Astfel, la solicitarea Primăriei Cristian, de la începutul săptămânii viitoare se va reînființa linia de transport public metropolitan cu indicativul 110, care asigură legătura între terminalul ”Stadionul Municipal” și capătul de linie ”Tineretului” din Cristian și care va fi deservită de un autobuz ”Menarini” Euro6.

Pe această linie vor fi realizate două curse (tur-retur) dimineața și alte patru curse după-amiaza doar în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale nu va circula. Graficul de circulație va fi afișat în toate stațiile de pe traseu, precum și pe site-ul www.ratbv.ro , afișele purtând mențiunea ”Valabil din 18.09.2023”.

De menționat și faptul că, pentru a se asigura o cât mai bună corelare și coordonare între liniile cu indicativele 110 și 120, orarul acestei din urmă linii va fi modificat tot de luni 18 septembrie 2023.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes