Connect with us
Publicitate

Social

RATBV nu ştie nimic despre preluarea transportului din Săcele. Companie spune că nu au fost discuţii de preluare a traseului

Publicat

pe

Referitor la informațiile apărute în spațiul public, conform cărora SC RATBV SA va prelua transportul public de pe raza municipiului Săcele începând cu data de 1 septembrie 2023, Consiliul de Administrație (CA) al SC RATBV SA informează opinia publică cu privire la faptul că nu i-a fost adusă la cunoștință în mod oficial această propunere.

De asemenea, deși informația are deja peste 40 de zile de când a fost lansată în spațiul public cu caracter de certitudine, Consiliul de Administrație al RATBV S.A. nu a fost implicat în niciun fel de discuție, negociere sau plan de preluare a transportului public de pe raza municipiului Săcele, deși, conform atribuțiilor sale, CA are ca și competență de bază stabilirea direcțiilor principale de activitate și dezvoltare ale societății (conform OUG 109/2011).

„Mai mult decât atât, din declarațiile publice ale persoanelor direct implicate – respectiv primarul Municipiului Săcele, dl. Virgil Popa – rezultă tot cu caracter de certitudine faptul că SC RATBV SA va prelua în mod automat angajații SC Servicii Săcelene SRL, aspect ce nu are nicio bază reală sau legală. Facem precizarea că niciun membru al Consiliului de Administrație al SC RATBV SA nu a  purtat discuții cu reprezentanți ai Primăriei Săcele sau cu Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov privind acest subiect. SC RATBV SA nu poate garanta că o eventuală creștere a numărului de angajați va include salariații SC Servicii Săcelene SRL, angajările în cadrul SC RATBV SA făcându-se cu respectarea procedurilor și a regulamentelor interne, în conformitate cu organigrama și statele de funcții aprobate.”, transmite RATBV.

Preluarea unui număr de aproximativ 80 de angajați, cât are în prezent societatea comercială ce administrează transportul de la Săcele, ar însemna o majorare cu aproape 10% a numărului de angajați ai SC RATBV SA. Până la acest moment, acționarii RATBV SA nu au adus la cunoștinta societății intenția de a aduce modificări la organigrama curentă, mai transmite RATBV într-un comunicat de presă.

Publicitate

Consiliul de Administrație al SC RATBV SA va analiza și va emite hotărâri cu privire la preluarea serviciului de transport public al municipiului Săcele de îndată ce o propunere concretă va fi primită.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes