Connect with us
Publicitate

Administrație

RATBV dă abonamente gratuite pentru cei care aveau cartele valabile în perioada Forumului Orașelor Verzi

Publicat

pe

Publicitate

Primăria Municipiului Brașov și RATBV S.A. vor acorda un abonament gratuit de transport cu valabilitate de patru zile tuturor clienților societății care dețin un abonament pentru liniile din municipiul Brașov a cărui perioadă de valabilitate cuprinde și cel puțin o zi din intervalul 09 – 12 septembrie 2021.

Titlul gratuit se va încărca pe card la momentul achiziționării unui nou abonament de transport RATBV S.A., iar prin acest mecanism se va acorda gratuitate și clienților fideli ai serviciului de transport public de călători din Municipiul Brașov. Amintim faptul că în perioada desfășurării Forumului Orașelor Verzi, respectiv între 9 și 12 septembrie 2021, transportul cu mijloacele de transport RATBV a fost gratuit pe raza Municipiului Brașov.

Abonamentul gratuit de patru zile se va acorda tuturor categoriilor de călători ce au avut abonament cel puțin o zi dintre cele patru menționate, respectiv deținătorilor de abonamente lunare nominale sau nenominale, abonamente anuale, abonamente cu reducere pentru studenți sau donatori de sânge.

„Menționăm că pentru acordarea acestui abonament gratuit pentru patru zile, clienții nu trebuie să solicite expres acest lucru, nu trebuie să facă vreo cerere și nici nu este necesar să se scaneze vreun document. Verificarea existenței dreptului de acordare și acordarea efectivă va fi realizată de angajații Serviciului Ticketing al RATBV S.A.

Publicitate

Pentru o cât mai clară descriere a mecanismului, cu titlu de exemplu, facem următoarea simulare: dacă un client a avut un abonament cu o valabilitate cuprinsă între 16.08.2021 și 15.09.2021 și se prezintă la un punct de vânzare pentru achiziționarea unui nou abonament, casierița RATBV va informa călătorul despre faptul că va primi, pe același card, un abonament gratuit pentru perioada 16.09.2021 – 19.09.2021, iar valabilitatea abonamentului pe care îl achiziționează va începe din 20.09.2021.”, a transmis RATBV

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes