Connect with us
Publicitate

Util

RATBV Anunță Schimbări în Traseele Liniilor 32 și 40 și Transport Special pentru Festivalul de Film de la Râșnov

Publicat

pe

Regia Autonomă de Transport Brașov (RATBV) își consolidează angajamentul pentru mediu și comunitate, anunțând o serie de măsuri menite să îmbunătățească calitatea serviciilor de transport în comun și să reducă impactul asupra mediului înconjurător.

Publicitate

Începând de marți, 22 august, Linia 32, care leagă Valea Cetății de Coresi, va fi deservită în exclusivitate de către autobuze electrice SOR. Această inițiativă este în concordanță cu eforturile continuării utilizării cât mai intense a vehiculelor nepoluante. Menționăm faptul că acest tip de vehicule au parcurs deja în municipiul Brașov aproape șapte milioane de kilometri, contribuind astfel la îmbunătățirea calității aerului pe plan local.

O altă schimbare importantă va avea loc în cadrul liniei 32, începând din aceeași zi de marți. Capătul de linie al traseului se va muta din stația „Coresi 2” în stația „13 Decembrie”, ambele amplasate pe strada Zaharia Stancu. Această modificare va implica ajustări în graficele de circulație. Cetățenii sunt îndemnați să consulte noile orare, care vor fi afișate în toate stațiile de pe traseu și pe site-ul oficial al RATBV (www.ratbv.ro) în secțiunea „Trasee și orare”. Este important de menționat că noile orare vor intra în vigoare începând cu data de 22 august 2023.

În ceea ce privește linia 40, începând din data de 21 august 2023, aceasta va suferi unele modificări în zona cartierului Stupini. Traseul va fi prelungit din capătul de linie actual „Stupini Izvorului” până la noul capăt de linie „Lujerului”. Odată cu această extindere, perechea de stații „Dulgherului” va fi deservită în ambele sensuri ale traseului. Noile orare pentru linia 40 vor fi actualizate și afișate în stațiile de pe traseu și pe site-ul RATBV.

Publicitate

Într-o notă de colaborare cu Primăria orașului Râșnov, în perioada 18 – 27 august, RATBV va introduce o cursă suplimentară pe linia 130. Această cursă va fi disponibilă în fiecare seară la orele 00.00, plecând din stația „Mihai Viteazul” din Râșnov și având ca destinație terminalul Stadionul Municipal din Brașov. Această inițiativă vine în contextul celei de-a XV-a ediții a Festivalului de Film și Istorii de la Râșnov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes