Connect with us
Publicitate

Administrație

Răspunsul halucinant al IŞJ Braşov la întrebarea „De ce nu purtaţi mască?”! „Ne asumăm riscul!”

Publicat

pe

Inspectoratul Școlar Județean Brașov a publicat pe pagina sa de Facebook o postare în care anunță că peste 8000 de tablete au fost recepționate, pentru a fi distribuite elevilor care au nevoie de ele pentru școala online.

Publicitate

Chiar dacă postarea a fost făcută pentru a se lăuda că de acum copiii şi profesorii au dispozitive pentru a face şcoala on line, internauţii au observat şi lucruri care nu fac cinste profesorilor şi inspectorilor şcolari. În imagini, mai mulți dintre reprezentanții IŞJ Brașov apar fără măști de protecție, în condițiile în care, în orașul Brașov, masca este obligatorie în toate spațiile publice, închise sau deschise, de pe 21 octombrie, după ce indicele infectărilor a depășit 3 la mie.

Printre cei care apar în fotografii se află și inspectorul școlar general adjunct Ion Negrilă și purtătorul de cuvânt Valentin Bucur.

Unul dintre ultilizatorii Facebook a observat acest detaliu și a întrebat de ce persoanele din imagine de ce nu poartă mască.

Publicitate

”Sunt uimit că este singura observație pe care o puteți face. După ce am descărcat jumătate de camion de pachete, masca ne-a pus la pământ. Am renunțat la aceasta până am finalizat descărcarea. Fiind doar câțiva colegi din inspectorat, ne asumăm riscul”, a fost răspunsul oficial al Inspectoratului. Asta chiar dacă într-o poză se vede clar cum primul transpalet este descarcat din camion, fără mască, atunci când nu ar fi trebuit să fie obosiţi oameni, iar la pozele de final, o parte dintre aceştia zâmbesc, semn că nu a fost chiar aşa de grea misiunea lor.

Postarea inițială:

”Sâmbătă, 31 octombrie am recepționat și cel de-al doilea transport de tablete pentru elevi, însemnând încă 3.116 bucăți în cadrul Proiectului MEC – Școala de acasă.

Cu acest al doilea transport, județul nostru a primit, din achiziția realizată de către Ministerul Educației și Cercetării, 8.238 de tablete, care vor fi distribuite până miercuri, 4 noiembrie, unităților școlare din județul Brașov cu elevi care nu au putut participa la cursuri on-line din lipsa unui dispozitiv.Achizițiile și distribuția de echipamente vor continua până ce toți elevii și profesorii noștri vor avea mijloacele necesare susținerii educației în mediul on-line.”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lio Zosmer

    14 noiembrie, 2020 at 2:26 pm

    daca acea Andreea Vezeteu ar sti si limba romana, mai ca as lua in seama articolul, am inteles, a fost publicat sa o faceti de ras…ei, da s-a facut de ras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes