Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Raritate, sunt şi clienţi CFR mulţumiţi de trenul Constanţa – Braşov. „Au fost 4 ore extraordinare”

Publicat

pe

Cele mai multe dintre știrile despre trenurile CFR sunt legate de întârzieri, condiții proaste de călătorie sau accidente. Totuși, un român se declară mulțumit și chiar impresionat de călătoria sa cu un tren CFR, pe ruta Constanța- Brașov, după cum a scris acesta pe un grup de Facebook:

„Recent am venit de la mare cu trenul CFR (Tomis Expres), ce pleacă din Constanța, la ora 17:00, și ajunge în Brașov, la ora 21:23. Au fost 4 ore extraordinare, trenul curat, deși am călătorit la clasa a 2 a. Trenul a oprit în București Nord-Predeal-Brașov.

Aer conditionat/camere de luat vederi/monitoare/mochetă/scaune curate/locuri de bagaje/wc-uri dotate cu ceea ce este nevoie.

M-a impresionat mult întreaga mișcare CFR care a așteptat toată lumea întârziată să urce în tren, urmând să ne urnim din Constanța la ora 17:10, de eram în Japonia, adio, și un praz verde. Trenul a recuperat cele 10 minute întârziate și sosirea în București a fost la ora inițială a programului.

Publicitate

La fel de mult m-a impresionat și faptul în care călătorii prin educația dobândită în viață, înainte de a părăsi trenul își ridicau singuri ambalajele (pet uri/pungi, etc), ceea ce consumaseră în tren, vagonul fiind păstrat curat.

Deci se poate si la noi, poate în unele cazuri este și vina CFR -ului, dar în mare parte vina o are omul, om care uită să curățe în urma lui.

Iar biletul dus-intors 143,00 lei.”

În comentarii, mulți se miră sau pun la îndoială ceea ce au citit, sunt, însă, și câteva confirmări:

  • „Și noi am avut surprize plăcute vara aceasta. Trenurile pe care le-am folosit către mare au fost impecabile.”
  • „Concluzia este că se poate, totuși, nu se vrea, dacă este unul la 500-1000 trenuri, atunci este praf în ochi, muncă în zadar!”
  • „Folosesc acest tren pe ruta Brașov-Constanța (dimineața pleacă la 7.05 din Brașov și ajunge la 11.23 la Constanța) de când a fost introdus și recunosc faptul că am rămas plăcut impresionată de condiții.
  • Prețul biletului este mai ieftin dacă achiziționați tren plus card (100 lei costă și aveți reducerea 10% la orice călătorie cu trenul).
  • Au și vagon restaurant unde sandvișurile sunt la niște prețuri foarte bune (7 sau 8 lei) comparativ cu alte locații (PECO sau magazine), poți servi și o cafea, au camere de supraveghere, chiar merită să mergi cu trenul în aceste condiții și da, totul depinde de om, am văzut situații în care au strâns după ei, când au ajuns la București sau Constanța, dar am văzut și situații care te lasă fără cuvinte (mai ales când persoană în cauza e și femeie!!).”
  • „Sâmbătă dimineața a ajuns cu câteva minute mai repede la București (plecare din Brașov la 7:05). Surprinzător, dar se poate și la ei.”
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes