Connect with us
Publicitate

Administrație

Rareș Bogdan, despre alegerile locale: ”Dacă este cazul să fie organizate în două zile să nu excludem acest lucru”

Publicat

pe

Publicitate

Prim-vicepreşedintele PNL, a transmis că alegerile locale vor avea loc, chiar și în contextul pandemiei. Tocmai de aceea, pentru a evita aglomerația, acesta nu exclude desfășurarea scrutinului pe două zile.

„Părerea mea este că va trebui să organizăm alegeri, să avem foarte mare grijă, mai ales pentru populaţia în vârstă, la modalitatea în care se vor organiza aceste alegeri. Dacă este cazul să fie organizate în două zile să nu excludem acest lucru, dar aşa cum cred sincer că copilaşul meu mai mare trebuie să meargă la şcoală pentru că aşa am fost toţi şi nu putem să riscăm să suspendăm pur şi simplu un an din viaţa copiilor sau din viaţa noastră, cred că şi alegerile trebuie să le luăm ca o chestiune firească, care ţine de sentimentul democratic”, a spus Rareș Bogdan.

Totodată, pentru a nu răspândi virusul pe cale comunitară, în perioada alegerilor, acesta consideră ca membrii din secțiile de votare să fie testați, pentru a exclude suspiciunea infecției cu noul coronavirus.

„Trebuie găsite formule inteligente prin care contactul fizic între cei din secţia de vot şi alegători să fie redus cât mai mult, să fie la minimum cu putinţă, dar nu avem cum să stăm complet distanţaţi, deci e clar că trebuie găsite formule şi eu sunt dintre cei care vor milita şi spun că membrii secţiilor de votare vor trebui să fie testaţi, fără nicio ruşine, fără nicio chestiune care să semene a blocaj democratic sau antidemocratic. Cred că e o chestiune de normalitate”, a declarat Rareş Bogdan.

Publicitate

Foto Digi24.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes