Connect with us
Publicitate

Social

Raport Covid-19: Numărul infecţiilor se menţine ridicat. Braşovul este în creştere, dar au scăzut decesele şi pacienţii de la ATI

Publicat

pe

La Braşov, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 60 cazuri noi de infectare cu COVID-19, judeţul nostru atingând acum numărul total de 5.312 de cazuri confirmate. Numărul de infectări de astăzi reprezintă o creştere cu 25 cazuri față de ieri când au fost raportate 35 cazuri noi.

Publicitate

Până astăzi, 17 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 108.690 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), cu 1.679 mai multe decât ieri. Datele referitoare la numărul persoanelor declarate vindecate sunt indisponibile la acest moment, urmare a unor actualizări tehnice în sistemul de raportare și în aplicația de centralizare a datelor. Aceste date vor fi comunicate în cel mai scurt timp posibil, imediat ce devin disponibile.

Totodată, până acum, 4.312 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, în creștere cu 27 decese mai multe decât ieri. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 478 de persoane au fost reconfirmate pozitiv dintre care 14 la Brașov. La ATI, în acest moment, sunt internați 460 pacienți, cu 11 mai puţini decât ieri. În ultimele 24 ore au fost prelucrate 24.025 teste. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.160.669 de teste.

foto: freepik.com

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes