Connect with us
Publicitate

Eveniment

Răfuială în toată regula la Poiana Mărului! Un bărbat „a fost bătut măr” de patru indivizi „morţi de beţi”

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Zărnești efectuează acte de urmărire penală, cu persoanele cercetate în stare de reținere, după ce ar fi lovit un bărbat din Poiana Mărului, căruia i-ar fi cauzat mai multe leziuni corporale.

La data de 01 aprilie a.c, în jurul orelor 20.00, în timp ce se afla într-o zonă situată între Poiana Mărului și Holbav, persoana vătămată s-ar fi întâlnit cu alți patru localnici, unde, pe fondul consumului de alcool, între aceștia ar fi apărut un conflict spontan, context în care persoana vătămată, de 40 de ani, ar fi fost lovită de celelalte persoane cu care s-a întâlnit.

Astfel, materialul probator pe care polițiștii l-au administrat după primirea sesizării a dus la reținerea, pentru 24 de ore, a celor patru persoane, cu vârsta cuprinsă între 16 și 45 de ani, bănuite de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Urmare a propunerilor înaintate de către procurorul din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești, față de una dintre cele 4 persoane cercetate a fost dispusă de către judecătorul de drepturi și libertăți măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Publicitate

Cercetările urmează a fi continuate sub coordonarea procuroruluui de caz, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes