Connect with us
Publicitate

Social

Rafila, despre ieşirea României din pandemie: „Cred că până la sărbătorile de Paște vom avea o viață aproximativ normală”

Publicat

pe

Publicitate

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că în perioada următoare se vor ridica o parte din restricții, iar până la Paște, ar putea să fie ridicate toate interdicțiile adoptate de autorități în timpul pandemiei de coronavirus.

„Nu-mi place să fac astfel de predicții, dar cred că până la sărbătorile de Paște vom avea o viață aproximativ normală, ca să spun aşa, poate cu anumite recomandări legate de utilizarea măștii în interior, în spaţiile aglomerate mai ales”, a declarat Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătăţii a declarat luni că nu există momentan motiv pentru a se renunţa la izolarea persoanelor care sunt infectate cu noul coronavirus şi au simptome.

„Trebuie să stea în izolare. Şi dacă este bolnav de gripă, este bine să stea în izolare. (…) Discutăm de două lucruri diferite: una este gravitatea bolii, gravitatea evoluţiei şi altceva este izolare.

Publicitate

La orice fel de viroză, este bine să stai câteva zile în izolare, încât să nu îţi îmbolnăveşti colegii, familia şi aşa mai departe. Nu avem de ce să renunţăm la izolarea persoanelor care sunt infectate şi au simptome”, a explicat ministrul Sănătăţii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes