Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Raed Arafat se vaccinează astăzi

Publicat

pe

Raed Arafat, șeful DSU, dar și personalul din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență se vor vaccina împotriva COVID-19 luni, 11 ianuarie, la ora 12.00 în Centrul de Vaccinare de la Spitalul de Urgență „Dimitrie Gerota”.

Publicitate

„Luni, 11 ianuarie 2021, începând cu ora 12.00, personalului din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgenta, inclusiv șefului structurii – secretar de stat dr. Raed Arafat, i se va administra vaccinul împotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București”, au transmis luni, 11 ianuarie, autoritățile.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, anunță că autoritățile și-au propus o accelerare a campaniei de vaccinare, având în vedere că aceasta a debutat înaintea termenului estimat în luna decembrie. Gheorghiță anunță că după 15 ianuarie se intră în etapa a doua a vaccinării, iar săptămâna viitoare va fi făcută publica lista cu bolile cronice care se pretează vaccinării.

Ne dorim o accelerare a etapelor de vaccinare având în vedere faptul că am început mai devreme decât preconizam. După cum știm, estimam în perioada lunii decembrie o începere a campaniei de vaccinare după jumătatea lunii ianuarie”, a declarata acesta duminică seara.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes